Project Thuisbij Koedijk, Kanaaldijk 230, 1831 BE KOEDIJK

Zorgondernemer Peter Boersma | 06 - 21307272

Thuisbij vestigingen

Social Media

Wie is Peter?

Ik stel me graag aan u voor. Ik ben Peter Boersma, 53 jaar en sinds 2010 werkzaam als ZZP-er in de zorg (sociaal psychiatrisch verpleegkundige). Samen met mijn vrouw Caroline hebben we besloten om wonen en werken te combineren aan de Kanaaldijk 230 in Koedijk.

Wat mij drijft om Thuisbij Koedijk op te starten? Vaak stel ik mezelf de vraag: Hoe kan ik een leefwereld creëren die dicht bij de leefwereld ligt van deze specifieke persoon toen men nog volledige zelfregie had? Waar maak ik iemand blij mee? Hoe zag het leven van deze persoon er uit? Ik probeer “out of the box” te denken. Het helpt om mensen uit hun comfortzone te halen en activiteiten te ondernemen die ze graag doen maar alleen niet meer zullen oppakken. Dit geeft iemand een zinvol gevoel en dat maakt mij blij. 

Naast het begeleiden van onze zorgvragers en mantelzorgers vind ik het leuk om zorgprofessionals en vrijwilligers te coachen. Dit heb ik ook veel gedaan binnen mijn GGZ functies. Mijn vrouw en dochters steunen me volledig en zullen waar mogelijk helpen Thuisbij Koedijk een succes te maken. Caroline en ik vullen elkaar in het dagelijks leven sowieso goed aan.

Helpt u mee?

Bij de opstart van onze Thuisbij locaties ervaren we veel steun van lokale vrijwilligers, particulieren, bedrijven en stichtingen. Ook Thuisbij Koedijk kan uw steun goed gebruiken. Beschikt u over vrije tijd, middelen of geld en draagt u ons initiatief een warm hart toe? Neem dan contact op met Peter en overleg wat u voor elkaar kunt betekenen.  

Voor de verbouw, aanbouw, het interieur en de tuin van Thuisbij Koedijk is € 140.000,- begroot. Deze financieringsbehoefte zal middels een zakelijke lening, crowd funding en sponsoring gefinancierd worden.

Overweegt u als particulier of bedrijf Thuisbij Koedijk financieel middels een lening te ondersteunen? Dan kunt u gebruik maken van onze crowd funding regeling. U verstrekt een lening (van tenminste 500 euro) aan Peter Boersma, die in vijf jaar wordt afgelost met een rentevergoeding van 2% per jaar over het openstaande bedrag van de lening. Interesse? Vraag dan bij Peter een leningovereenkomst aan.

De contactgegevens van Peter Boersma zijn:

Adres: Kanaaldijk 230, 1831 BE  KOEDIJK 
Telefoon: 06-21307272

 

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, Thuisbij Franchise.