Sponsors en investeerders gezocht

voor de verbouw, inrichting en tuin van Thuisbij Koedijk

Thuisbij vestigingen

Social Media

Wie is de zorgondernemer?

Ik stel me graag aan u voor. Ik ben Peter Boersma, 53 jaar en sinds 2010 werkzaam als ZZP-er in de zorg (sociaal psychiatrisch verpleegkundige). Samen met mijn vrouw Caroline hebben we besloten om wonen en werken te combineren aan de Kanaaldijk 230 in Koedijk.

Wat mij drijft om Thuisbij Koedijk op te starten? Vaak stel ik mezelf de vraag: Hoe kan ik een leefwereld creëren die dicht bij de leefwereld ligt van deze specifieke persoon toen men nog volledige zelfregie had? Waar maak ik iemand blij mee? Hoe zag het leven van deze persoon er uit? Ik probeer “out of the box” te denken. Het helpt om mensen uit hun comfortzone te halen en activiteiten te ondernemen die ze graag doen maar alleen niet meer zullen ondernemen. Dit geeft iemand een zinvol gevoel en dat maakt mij blij. 

Naast het begeleiden van onze zorgvragers en mantelzorgers vind ik het leuk om zorgprofessionals en vrijwilligers te coachen. Dit heb ik ook veel gedaan binnen mijn GGZ functies. Mijn vrouw en dochters steunen me volledig en zullen waar mogelijk helpen Thuisbij Koedijk een succes te maken. Caroline en ik vullen elkaar in het dagelijks leven sowieso goed aan.

Sponsor of investeerder worden?

Voor de verbouw, het interieur en de tuin van Thuisbij Koedijk is ongeveer € 80.000,- begroot. Daarvan zal nog ongeveer € 55.000,- middels crowd funding of sponsoring gefinancierd moeten worden. Bij de opstart van de locatie Uitgeest in 2016 en de locatie Limmen in 2018 hebben we veel steun van vrijwilligers, particulieren, bedrijven en stichtingen mogen ervaren.

Indien u wilt investeren wordt uw lening (van tenminste 500 euro) in vijf jaar afgelost met een rentevergoeding van 2% per jaar over het openstaande bedrag van de lening. Draagt u ons initiatief in Koedijk een warm hart toe en overweegt u sponsor of investeerder te worden?

Neem dan contact op met Peter Boersma. Zijn contactgegevens:

Adres: Schoenmakerstraat 110, 1825 CH ALKMAAR
Telefoon: 06-21307272

De inschrijving voor de leningen start per 17 augustus 2019  

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, Thuisbij Franchise.